Az április nem csak a jó időt, a Húsvétot, de az április elsejét is elhozta magával, aminek kötelesek vagyunk eleget tenni.

Én személy szerint imádom a környezetemet megviccelni, akkor pedig különösen jól esik, ha én nevethetek a legvégén! Így hát Csináld magad akciót hirdetek április elsején is, és összeszedtem pár ötletet arra, hogy hogyan is tréfálhatjátok meg a barátaitokat, de nem csak bolondok napján! Íme néhány tipp!

A keksz

A klasszikus trükk, ami szinte tényleg kihagyhatatlan, ha csintalanságról van szó, ez pedig a már-már legendás keksz és fogkrém kombinációja adja. Az finom falatnak álcázott édesség gyanútlanul cserkészi be áldozatát, és készteti arra, hogy beleharapjon. Ez tényleg kihagyhatatlan, és alapvető 'prank'-je az áprilisi szórakoztatásnak. 

A hozzávalókat tekintve sem kell nagyon sok mindenre gondolni, hiszen csak egy tubus fogkrémre illetve két kekszre van szükség, amit összeragasztunk az álcázott vaníliakrémmel, gyanútlanul fogja becserkészni az áldozatot, legyen szó vacsora utánról, vagy egy jó kávéról, ami mellé olyan jól esne egy kis keksz.

Fogkrém helyett, ha jószívűek akarunk lenni, nyugodtan használhatunk majonézt is. 

A vécé

Ez a 'prank' bármikor elsüthető, naptártól függetlenül, hiszen arra alapoz, amit látunk. Ehhez nem kell más, mint egy mellékhelyiségben levő rötyi - ahogy mamám fogalmaz -, ezt egészítjük ki egy kis mogyorókrémmel, amit szépen elegyengetve felapplikálunk a vécékarima különböző pontjaira. Azt a hatást kelthetjük, hogy valakire nagyon rájött a szapora. Vigyázzunk ugyan, hogy időzítenünk kell a tréfát, hiszen, ha túl sokáig várunk vele, plusz munkát csinálunk magunknak. A mogyorókrém hamar rászárad a kerámiára, így nehezebb letisztítani. A titok az időzítés!!

A vécépapír

A legnagyobb rémálmunk, azok után, hogy a vécéból kimászik egy kígyó, miközben rajta ülünk, a másik az, hogy elfogy a vécépapír a nagy dolgunk végeztével, és ezt biza' nem vesszük észre. Csavarunk egyet rajta, ezt pedig mesteri színvonalra emeljük. 


A csínyhez kell egy guriga vécépapír, valamint egy filctoll. A célunk az, hogy külön helyekre rajzolt pók, légy vagy bármilyen rovar képét festjük, ezzel megrémítve éppen székelő áldozatunkat. Fontos, hogy tekerjünk le egy jó pár kockát a vécépapírba, hiszen a fehér alapon jócskán átüt a fekete.

Ezzel elkerülhetjük, hogy kiderüljön, van valami a papíron. 

A pohár

A pohár egy alaposan előkészített csíny, hiszen több lépésre kell nagyon alaposan ügyelnük. Elsőként kell egy pohár, esetünkben egy pálinkás feles pohár, ami nem szabad hogy átlátszó üvegből legyen. A csészénket töltsük fel vízzel, majd a tetejére rakjunk egy papírlapot, amivel szigeteljük a csészénk tartalmát.

Ezt követően ha fejjel lefelé fordítjunk sem fog kiborulni. Óvatosan helyezzük az asztalra, majd figyelmesen távolítsuk el a papírt a csészék aljáról, és hagyjuk az asztalon.

Már más dolgunk sincs, minthogy gyanútlanul várjuk az áldozatunkat, aki másra se vágyik, mint egy jóleső pálinkára, vagy arra, hogy kiderítse, vajon miért nincs a helyén a feles pohár. 

Persze ha nem vigyázunk, úgy jártok mint én, és fuccsba megy az egész, mert saját magatokat tréfáljátok meg. 

Easter Egg: a világ egyik legnagyobb felnöttoldala is gondolt ránk április elseje alkalmából! 

Ha esetleg tréfálkozás helyett alkotnátok, nyugodtan tegyétek ezt, addig is kellemes húsvéti ünnepeket és boldog bolondok napját Nektek!